Workshop "Inzicht in jouw chakra's" in Groningen

Chakra’s (Sanskriet voor “wiel”) zijn te vergelijken met een soort energiebronnen. Deze nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Er zijn zeven hoofd - chakra’s. Deze spelen allemaal een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest.

Soms ontstaan er blokkades in de chakra - energie. Dat kun je merken aan emotionele of lichamelijke klachten. Na de chakra - workshop weet je meer over de zeven chakra’s en vooral veel meer over het functioneren van jouw eigen chakra’s.

Natuurlijk leer je tijdens de workshop van drie uren, door middel van oefeningen, hoe je je chakra’s in evenwicht kunt brengen en houden. Daarnaast test de trainer voor jou uit welke chakra's op dit moment jouw aandacht verdienen, zodat je hier thuis mee aan de slag kunt. 

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Woensdag 8 mei
  • Tijd: 19.00-22.00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 6)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in de leer van de chakra's en hoe de oefeningen in het dagelijks leven toe te kunnen passen
  • De totale kosten bedragen € 79,-- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons