Workshop 'Energie in Balans' in Groningen

Herken jij dat jij regelmatig in beslag wordt genomen door 'de drukte' van alledag, bijvoorbeeld door je werk, sociale contacten, kind(-eren), hobby.s, etc. Hierdoor zijn we geneigd om veel met ons hoofd te denken en hebben hierdoor minder contact met ons lichaam en gevoel. Wij vergeten vaak bewust met de dingen bezig te zijn en laten ons meer leiden, vaak ook uit gewoonte. Door je meer bewust te zijn van jouw lichaam en voeten, jouw aarding, ontstaat er minder druk in je hoofd en betere doorstroming van het (onder)lijf. Dit kan een vermindering van stress opleveren voor jouw totale lichaam: lichaam, geest en energie.

In deze workshop wil ik je uitleggen wat aarden (in contact met jouw lijf te zijn) voor jou kan betekenen. Je ervaart verschillende technieken en oefeningen om goed te kunnen aarden vanuit de Chinese bewegingsleer (Chi Neng Gigong) en je leert ze toe te passen op jezelf. 

Daarnaast ga je de tekorten herkennen en krijg je adviezen,met betrekking tot jouw gezondheid, mee naar huis. Deze workshop is een goede investering voor ieder die in balans met lichaam en geest wil komen, wil verstevigen of gewoon eens lekker wil ontspannen.

Het helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Maandag 5 juni
  • Tijd: 19.00-22.00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 6)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in hoe je meer balans kunt vinden met energie van jezelf en met je omgeving. 
  • De totale kosten bedragen € 79,- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van oliën en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons