Basiscursus Voetreflexologie in Groningen

Het Helperhart in Groningen biedt een basiscursus Voetreflexologie aan voor diegene die in eigen omgeving bijvoorbeeld vrienden, partner, familie leden en eigen kinderen willen behandelen en diegene die interesse hebben in Voetreflexologie. In 8 wekelijkse (avond)lessen zullen handgrepen aan bod komen om de voet in zijn geheel - en daarmee dus het hele lichaam - te ontspannen, plus een aantal technieken om de verschillende reflexpunten op de voet te masseren. Naast de basiskennis wordt er vooral veel praktisch op elkaar geoefend en ben je na de basiscursus in staat om in eigen omgeving te behandelen. Aan het einde van de cursus ontvang je een (niet erkend) certificaat. klik hier als je meer informatie wilt over de erkende basiscursus Voetreflexelogie. 

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Cursusdata


Data: Donderdag 17 en 24 oktober, 7,14,21 en 28 november, 12 en 19 december

Tijd; 19:30-22.00 uur

De cursus start bij 4 deelnemers (max. 8)

Inbegrepen


 • De cursus bestaat uit 8 lessen van ieder 2 1/2 uren
 • Cursusmap in de Nederlandse taal
 • Gebruik van olie, koffie/thee, koekjes
 • (Niet erkend) certificaat van deelname

Doelgroep


Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor diegene die interesse hebben in de Voetreflexologie en willen toepassen in de eigen (thuis) omgeving.  

Resultaat


Na de basiscursus Voetreflexologie ben je in staat zelfstandig de 76 drukpunten en daarmee de gehele behandeling ter ontspanning te  kunnen geven. De verdiepingscursus is een aanrader voor diegene die dieper op de stof in wil gaan en meer behandelmogelijkheden hierin eigen wil maken.

Kosten en Voorwaarden


 • De totale kosten bedragen € 279,- incl. BTW
 • Je schrijft je in door de inschrijfkosten te voldoen via onze webshop. Schrijf je in voor de basiscursus 
 • Na aanmelding door hier je inschrijving te doen, ontvang je van ons een factuur voor de totale kosten met een betalingstermijn van 14 dagen.
 • De betaling dient vóór de 1e trainingsdag op onze rekening te zijn bijgeboekt.
 • Voor annuleringen zie de Algemene Voorwaarden.
 • Het Helperhart kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers de cursus te annuleren of te verzetten naar andere data. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de student betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.
 • Van de cursist wordt persoonlijke deelname verwacht tijdens de aangegeven klassikale studie-uren
 • Aan het einde van de opleiding wordt de cursist gevraagd een evaluatie in te vullen
 • Op deze opleiding zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.


Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons