Workshop ‘Kindermassage’ (voor volwassenen) in Groningen

Je leert een kindermassage te geven die goed is voor alle kinderen maar in het bijzonder voor drukke of gevoelige kinderen. Deze massage is gericht op het loslaten en afvoeren van spanning/overprikkeling en opgeslagen emoties. Op deze manier kan bij het kind een natuurlijk herstel van de energie ontstaan en goed in contact met zijn of haar lijf zijn.


De massage bestaat uit een hoofdmassage, buikmassage en voet(reflex)massage. Via een hoofdmassage komt het kind meer tot rust met zijn of haar gedachtestroom, met een buikmassage kan het kind naast de voeding ook de indrukken beter verteren en als laatste met een voetmassage kan het kind een betere verbinding met de aarde hebben waardoor klachten (kunnen) verminderen. Je kunt een volwassene of kind meenemen om op te oefenen. 

Tijdens de workshop ontvang je informatie over de verschillende oliën, tips voor voetbaden en ga je uitgebreid oefenen. 

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Privé training / datum nader af te stemmen
  • Tijd: in overleg
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in de Kindermassage en deze ter ontspanning thuis of in de praktijk, ter aanvulling, willen aanbieden
  • De totale kosten bedragen € 189,- en is inclusief btw. voor 2 uren privé les voor 1 persoon en voor 4 uren privé les voor 2 personen € 189,- per persoon. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van oliën en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons