Workshop Stoelmassage in Groningen

Tijdens de workshop van een dag leer je op een praktische manier de stoelmassage. Je leert verschillende massage technieken die je kunt toepassen bij de stoelmassage.

Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage (Shiatsu) en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Dit gebeurd in een speciaal daarvoor ontworpen stoel waarbij jij je kleding aanhoudt en in een ontspannen houding zit. De stoelmassage richt zich op de spieren die het meest te lijden hebben onder stress en een verkeerde (werk)houding.

De stoelmassage is speciaal ontwikkeld om in een korte tijd een zo groot mogelijk effect van spierontspanning te krijgen, de massage duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.
Tijdens de dag bespreken we de theorie,  hoe je de stoel in kunt stellen en de praktijk uiteraard zelf. Je geeft en ontvangt een behandeling en oefent op medecursisten.
De workshop is inclusief reader, gebruik van de shiatsu stoel, drinken, koekjes en een certificaat.

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Zaterdag 20 April
  • Tijd: 09:00-15:00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 6)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in de Stoelmassage en deze ter ontspanning thuis of in de praktijk, ter aanvulling, willen aanbieden
  • De totale kosten bedragen € 129,-- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van oliën en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten.Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons