Over het Helperhart Groningen

Het Helperhart werkt vanuit een natuurgeneeskundige visie. De natuurgeneeskunde gaat uit van het stimuleren van het zelfgenezend vermogen. Door soms onbekende oorzaken is het lichaam vergeten hoe dit te doen waardoor klachten niet overgaan en ondersteuning nodig heeft te kunnen herstellen.

Via onze bijscholingen, cursussen en workshop reiken wij behandelvormen aan die voor jou en anderen kunnen bijdragen aan een goede gezondheid, meer balans, persoonlijke groei en ontspanning. Wij richten ons met het lesgeven op de meerwaarde van het aanraken/massage, het kunnen inzetten van natuurlijke producten en het leren vertrouwen op jouw intuítie (gevoel). Het uitgangspunt van onze trainingen is dat je weer leert te luisteren naar wat jouw of een ander zijn/haar lichaam te vertellen heeft!

Kijk alvast even bij ons binnen :-)

Onze trainers

'Het is onze kwaliteit kinderen en volwassenen te laten ontspannen en te begeleiden in een eigen groeiproces naar meer balans, ontspanning en mogelijkheden. Door middel van behandelingen en gevarieerde trainingen, samen met mijn team, mensen laten ontdekken en ervaren hoe waardevol het is om jezelf een moment van aandacht en aanraking te gunnen, om even weer uit je hoofd te komen en terug te gaan naar je lijf'

Miranda van Rijswijk / Bootsman (1977)

- EigenaresseTrainer & Therapeut

Richard van Rijswijk (1975) 

- Trainer

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109