Workshops op locatie voor zorgverleners of vrijwilligers Groningen/Drenthe

Ben je geïnteresseerd in het leren van verschillende ontspanningstechnieken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden in ons trainingscentrum 'Het Helperhart' in Groningen diverse workshops en cursussen aan op het gebied van Voetreflexelogie, Ontspanningsmassage, Handmassage, Hoofd- en Gezichtsmassage, Cupping, Handreflexologie, Hotstone massage, Kindermassage, Stoelmassage, Aromatherapie, Bach Bloesem therapie, Reiki 1,2 en 3, behandelen met edelstenen, pendelen en nog veel meer.

Naast onze reguliere workshops en cursussen bieden wij ook de mogelijkheid om workshops op locatie aan te bieden. Dit is ideaal voor zorgverleners of vrijwilligers die graag hun kennis willen vergroten en direct toepasbaar willen maken binnen hun werkomgeving. Of je nu werkzaam bent in een zorginstelling of als vrijwilliger actief bent bij een organisatie in Groningen of Drenthe, wij kunnen een workshop op maat verzorgen die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Tijdens onze workshops op locatie behandelen we diverse onderwerpen zoals ontspanningstechnieken, stressreductie en zelfzorg. Deze praktische workshops zijn gericht op het aanleren van concrete vaardigheden die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks werk. Onze ervaren trainers zorgen voor een interactieve en leerzame workshop, waarbij er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

Of je nu interesse hebt in een specifieke massage techniek, aromatherapie of energetische behandelingen zoals Reiki, wij bieden workshops op maat aan die volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw zorgpersoneel of vrijwilligers. We kunnen de workshop bijvoorbeeld afstemmen op een bepaalde doelgroep, zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg of palliatieve zorg.

Wil je graag meer informatie over onze workshops op locatie in Groningen/Drenthe? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 - 14 24 11 09 stuur een e-mail naar mail@helperhart.nl. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou een workshop op maat te organiseren!

 

Hierboven een leuk inspirerend filmpje op TV-Noord van één van onze cursisten van het Martiniziekenhuis in Groningen na het volgen van een workshop op locatie.