Workshop Cupping  in Groningen

Cupping therapie is afkomstig uit de Oosterse geneeswijze en wordt ingezet om spierknopen te ontspannen. Doordat de behandelde spier en huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam gemakkelijker om de afvalstoffen af te voeren. Door het stimuleren van het bindweefsel verzacht de spierknoop waarna deze uiteindelijk zal verdwijnen.

In een drie uur durende workshop maak je kennis met het gebruik van cupping, hoe je deze kunt toepassen tijdens een olie massage (enige ervaring met masseren is wel gewenst). Tijdens de workshop oefen je op de andere deelnemers, je geeft en ontvangt de massage met cupping. Behalve het aanleren van de cupping-technieken is er aandacht voor de sfeer, lichaamshouding en tal van andere weetjes om prettig te kunnen behandelen. 

Je ontvangt tijdens de workshop een uitgebreide map zodat je na de workshop er zelfstandig mee aan de slag kunt. Aan het eind van de workshop heb je voldoende technieken en handigheden met cupping ontdekt om iemand blij te maken met een massage waarbij je met behulp van de cupping glaasjes de stijve spieren weer soepel maakt.

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Woensdag 10 juli
  • Tijd: 19.00-22.00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 8)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in de massage met cupping en deze ter ontspanning thuis of in de praktijk, ter aanvulling, willen aanbieden
  • De totale kosten bedragen € 79,-- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van oliën en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons