Cursus 'Ontdek de kracht van Bach Bloesem' in Groningen

Het Helperhart in Groningen biedt een basiscursus 'Ontdek de kracht van Bach Bloesem' aan voor particulieren en (aanstaande) praktijkhouders in de complementaire zorg of natuurgeneeskunde die interesse hebben in Bach Bloesems. Tijdens deze cursus van twee dagen maak wij je wegwijs in de Bach Bloesem remedies. Je krijgt kennis over de oorsprong, de werking, het gebruik van de remedies en ga je uitgebreid met de 38 remedies kennismaken. Je kunt na de cursus de remedies voor jezelf en jouw omgeving en/of praktijk gaan toepassen, in situaties van het dagelijks leven.

Tijdens de cursus krijg je diverse casussen voorgelegd, spelenderwijs leer je de juiste remedies per casus ut te zoeken. Eventueel behoort een verdiepingscursus van twee dagen tot de mogelijkheden.

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Cursusdata


Startdata: Zaterdag & Zondag 21 en 22 September
van 9.00 - 15.00 uur

Inbegrepen


 • De opleiding omvat 2 trainingsdagen
 • Cursusmap in de Nederlandse taal
 • Gebruik van koffie/thee, koekjes
 • Certificaat van deelname

Doelgroep


Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de Bach Bloesems, zowel particulier als professioneel. 

Resultaat


Na de basiscursus 'Ontdek de kracht van Bach Bloesems'  heb je meer kennis van de Bach Bloesems. 

Kosten en Voorwaarden


 • De totale kosten bedragen € 279,- (inclusief BTW)
 • Je schrijft je in door de inschrijfkosten te voldoen via onze webshop. Schrijf je in voor de basiscursus 
 • Na aanmelding door hier je inschrijving te doen, ontvang je van ons een factuur voor de totale kosten met een betalingstermijn van 14 dagen.
 • De betaling dient vóór de 1e trainingsdag op onze rekening te zijn bijgeboekt.
 • Voor annuleringen zie de Algemene Voorwaarden.
 • Het Helperhart kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers de cursus te annuleren of te verzetten naar andere data. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de student betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.
 • Van de cursist wordt persoonlijke deelname verwacht tijdens de aangegeven klassikale studie-uren
 • Aan het einde van de opleiding wordt de cursist gevraagd een evaluatie in te vullen
 • Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons