Basiscursus Handreflexologie in Groningen

Het Helperhart in Groningen biedt een basiscursus Handreflexelogie aan voor particulieren en(aanstaande) praktijkhouders in de complementaire zorg of natuurgeneeskunde die interesse hebben in Handreflexologie. In 2 dagen zullen handgrepen aan bod komen om de hand in zijn geheel - en daarmee dus het hele lichaam - te ontspannen, plus een aantal technieken om de verschillende reflexpunten op de hand te masseren en leer je een aantal veel voorkomende lichte klachten (zoals hoofdpijn, verminderde weerstand en/of energie) te behandelen. Naast de basiskennis wordt er vooral veel praktisch op elkaar geoefend en ben je na de basiscursus in staat om jezelf en in eigen omgeving te behandelen. Aan het einde van de cursus ontvang je een (niet erkend) certificaat. 

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Cursusdata


Startdata: Zaterdag & Zondag 20/21 juli van 9-15 uur

De cursus start bij 4 deelnemers (max. 8)

Inbegrepen


 • De opleiding omvat 2 cursusdagen
 • Cursusmap in de Nederlandse taal
 • Gebruik van olie, koffie/thee, koekjes
 • Certificaat van deelname

Doelgroep


Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de Handreflexologie, zowel particulier als professioneel. 

Resultaat


Na de basiscursus Handreflexologie ben jein staat om de gehele handreflex behandeling te kunnen geven.

Kosten en Voorwaarden


 • De totale kosten bedragen € 279,- (inclusief BTW)
 • Je schrijf je in door de inschrijfkosten te voldoen via onze webshop. Schrijf je in voor de basiscursus
 • Na aanmelding door hier je inschrijving te doen, ontvang je van ons een factuur voor de totale kosten met een betalingstermijn van 14 dagen.
 • De betaling dient vóór de 1e trainingsdag op onze rekening te zijn bijgeboekt.
 • Voor annuleringen zie de Algemene Voorwaarden.
 • Het Helperhart kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers de cursus te annuleren of te verzetten naar andere data. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de student betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.
 • Van de cursist wordt persoonlijke deelname verwacht tijdens de aangegeven klassikale studie-uren
 • Aan het einde van de opleiding wordt de cursist gevraagd een evaluatie in te vullen
 • Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons