Workshop 'Ontdek de kracht van Bach Bloesem' in Groningen

Tijdens deze workshop maken wij je wegwijs in de Bach Bloesem remedies. In een drietal uren vertel ik je alles over de oorsprong, de werking en het gebruik van de remedies.

Deze workshop is een kennismaking met de remedies en de filosofie van de ontdekker van de Bach Bloesem remedie, dr. Edward Bach. Aan het einde van de workshop kan iedere deelnemer een aantal remedies uitkiezen. Hier wordt dan een gebruikersflesje van gemaakt, dat je mee naar huis neemt. Zo kun je in de weken na de workshop ervaren wat de remedies met je doen.

De workshop is een leuke kennismaking of een aansluiting op de basiscursus ‘Ontdek de kracht van Bach Bloesem’ die ik in twee dagen organiseer.

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Woensdag 23 oktober
  • Tijd: 19.00-22.00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 6)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in de Bach Bloesems en deze ter ontspanning thuis of in de praktijk, ter aanvulling, willen aanbieden
  • De totale kosten bedragen € 79,-- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van Bach Bloesems en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons