Workshop ‘Hotstone Massage’ in Groningen

Tijdens de workshop ‘Hotstone massage leer je het bovenlichaam (achterzijde) te masseren met warme stenen. Je krijgt uitleg en praktische tips over  tenen, reinigen, temperatuur, contra-indicaties, sfeer en opbouw van een massage voor het bovenlijf (achterzijde). We gaan praktisch aan de slag met de verschillende manieren om met stenen actief en passief te behandelen.
Na de workshop kun je zelfstandig op een verantwoorde manier een hotstone massage voor het bovenlichaam te geven. Enige ervaring met masseren is wel gewenst om de  workshop te kunnen doen.

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Als privé training af te spreken
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in de Hotstonemassage en deze ter ontspanning thuis of in de praktijk, ter aanvulling, willen aanbieden
  • De totale kosten bedragen € 189,- en is inclusief btw. voor 2 uren privé les voor 1 persoon en voor 4 uren privé les voor 2 personen € 189,- per persoon. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van oliën en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons