Workshop ‘Magneetmassage’ in Groningen

In drie uren ontvang je tijdens workshop deel 1  informatie over de werking van magneetmassage, de massage stenen en hoe je de behandeling kunt geven, wanneer je beter niet kunt behandelen en ga je  daarna met de praktijk bezig. Je geeft en ontvangt een massage door de kleren heen op de stoel of massage tafel. Na iedere massage ronde geven we elkaar feedback. 

De magneten werken middels de aantrekkende en afstotende kracht op celniveau. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en  voedingsstoffen in het bloed wordt opgenomen en afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd. Door de positieve werking van de magneten op het menselijk lichaam wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd waardoor er meer balans mogelijk is. Magneten kunnen de volgende uitwerking hebben: vermindering van pijnen en  spierklachten/gewrichten, tegenhouden van straling/Electro smog, stimuleren van de doorbloeding en afvoeren afvalstoffen, stimuleren zelf herstellend vermogen, meer energie, meer ontspanning en balans en nog veel meer. 

Voor diegene die al masseren is deze vorm een goede aanvulling en daarnaast is deze methode eenvoudig om te leren masseren voor mensen, die nog niet eerder gemasseerd hebben. Het is een zachte massage, die weinig kracht kost, maar een krachtige uitwerking kan hebben! De massage is makkelijk en veilig voor alle leeftijden  te passen. Na het volgen van de workshop magneetmassage, deel 1, door de kleding heen, kun je ook aan een vervolg deelnemen waarin je de massage op de behandeltafel met olie en de magneetstenen op de blote huid leert te geven. Ook is deel 2 los te volgen van deel 1 en andersom. 

Workshop deel 1: Magneetmassage door de kleding heen op de bovenkant van de achterzijde lichaam
Workshop deel 2: Magneetmassage met olie op de gehele achterzijde lichaam

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Woensdag 10 april (deel 1)
  • Datum: Dinsdag 14 mei (deel 2)
  • Tijd: 19.00-22.00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 6)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in de Magneetmassage en deze ter ontspanning thuis of in de praktijk, ter aanvulling, willen aanbieden
  • De totale kosten bedragen € 79,- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van oliën en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons