Workshop ‘Behandelen met Edelstenen’ in Groningen

In deze workshop van drie uren leer je (edel) stenen toe te passen op de zeven chakra’s van je medecursist. Uiteraard geef en ontvang je een chakra behandeling met de zeven verschillende edelstenen door de kleren heen en lig je ontspannen op de behandeltafel. Via een energetische poort of chakra punt kan de energie van de (edel) stenen hun activerende of balancerende werking uitoefenen. Edelstenen werken door werken door hun kleur en trilling. 

We behandelen die dag alle chakra’s en de aura met de (chakra) stenen op elkaar. Verder staan we nog even stil bij de zeven chakra’s, hun kleuren, betekenis en hoe je het beste een legging kunt doen.

Tijdens de workshop ontvang je een chakra (edel)stenen set (zeven stuks) waarmee je tijdens de workshop gaat behandelen. De set neem je mee naar huis en is bij de workshop prijs inbegrepen. Voor deze training is geen ‘inwijding’ of ‘ervaring’ nodig en is geschikt voor jong(er) en oud(er)! Wel is het handig om al enige kennis van de chakra’s te hebben en/of een workshop ‘Inzicht in jouw chakra’s bij ons te volgen.

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Woensdag 22 mei
  • Tijd: 19.00-22.00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 6)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in Edelstenen en hoe deze thuis of in de praktijk, ter aanvulling, toe te kunnen passen 
  • De totale kosten bedragen € 99,-- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, een chakra set (om mee naar huis te nemen) en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons