Workshop ‘Intuïtie Testen’ m.b.v. pendelen in Groningen

In vier uren leer je vanuit jouw intuïtie praktisch te testen met behulp van pendelen. Een pendel is een koord met een metalen of edelsteen gewichtje waarmee iets aangewezen kan worden en je bepaalde antwoorden op praktische vragen kunt krijgen. Je leert tijdens de workshop om voor jezelf en de ander te pendelen, hoe de pendel vast te houden, reinigen en opladen van de pendel, en de juiste vragen te stellen. Er wordt veel geoefend met pendelkaarten en de Bovis meter, zodat je voldoende ervaring opdoet om in jouw thuisomgeving, na de workshop, er zelfstandig en vol vertrouwen mee aan de slag te kunnen. Na het volgen van de workshop is in overleg een workshop ter verdieping van vier uren mogelijk.

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Datum: Start bij voldoende deelname 
  • Tijd: 09:00-13:00
  • De cursus start bij 4 deelnemers (max. 6)
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd zijn in het pendelen en deze thuis of in de praktijk, ter aanvulling, kunnen toepassen.
  • De totale kosten bedragen € 119,-- en is inclusief btw. 
  • De kosten zijn inclusief een pendelboek, drinken, koekjes, een messing pendel en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons