Reiki cursus 1,2 of 3 in Groningen

Het Helperhart in Groningen biedt Reiki 1,2 3n 3 cursussen aan voor particulieren en praktijkhouders in de complementaire zorg of natuurgeneeskunde die interesse hebben in Reiki. 
Reiki is een Japanse behandelmethode die zich richt op het bevorderen van mentale welzijn en ontspanning door het overdragen van universele levensenergie via handoplegging. Onze praktijk biedt reiki cursussen 1,2 3 A en 3B aan. In deze cursussen leer je omgaan met deze energie van jezelf en anderen. 

Alle cursussen worden individueel of in klein groepsverband (maximaal 4 personen) gegeven. Na het volgen van een cursus ontvang je bij Reikipraktijk Het Helperhart een Reiki certificaat. 

Reiki 1

Onze reiki 1 cursus bestaat uit 2 dagdelen / 1 dag en 4 inwijdingen. Tijdens deze cursus leer je hoe je op jezelf reiki kunt toepassen. Tevens leer je hoe je energieën kunt kanaliseren en hoe je kunt aarden. Verder leer je de reiki beginselen kennen en hoe reiki is ontstaan.

Reiki 2

De reiki 2 cursus bestaat 2 dagendelen / 1 dag en één inwijding. Tijdens deze cursus leer je de reiki symbolen kennen. Ook leer je hoe je deze symbolen kunt inzetten tijdens een reiki behandeling. De symbolen helpen om op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau te kunnen helen. Je kunt na het volgen van deze cursus zelfstandig een behandeling uitvoeren bij een ander.

Reiki 3

Onze reiki 3 cursus bestaat uit 2 dagdelen / 1 dag en één inwijding. Met de reiki 3 (master) opleiding leer je met reiki anderen en jezelf te helpen helen. Je ontvangt ook de master symbolen en kunt na de training hiermee werken.

 

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Cursusdata


Startdatum;

Reiki 1 Vrijdag 27 april 09:00-15:00 

Reiki 1 Zaterdag 20 juli 09:00-15:00

Reiki 2 Datum en tijd in overleg

Reiki 3 Op aanvraag

Inbegrepen


 • Cursus Reiki 1 (1 dag), Reiki 2 (1 dag) Reiki 3 (1 dag)
 • Cursusmap in de Nederlandse taal
 • Gebruik van koffie/thee, koekjes
 • Reiki certificaat 

Doelgroep


Deze praktijkgerichte cursussen zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de Reiki , zowel particulier als professioneel. 

Resultaat


Na de Reiki 1 cursus kun jij jezelf en anderen energetisch behandelen, na Reiki 2 kun je ook op afstand behandelen met Reiki en na Reiki 3 kun je ook de cursussen Reiki doorgeven aan anderen. 

Kosten en Voorwaarden


 • De totale kosten bedragen voor Reiki 1 € 279,- en Reiki 2 € 279,- (inclusief BTW) en Reiki 3 € 349,-.
 • Je schrijft je in door de inschrijfkosten te voldoen via onze webshop. Schrijf je in voor de basiscursus 
 • Na aanmelding door hier je inschrijving te doen, ontvang je van ons een factuur voor de totale kosten met een betalingstermijn van 14 dagen.
 • De betaling dient vóór de 1e trainingsdag op onze rekening te zijn bijgeboekt.
 • Voor annuleringen zie de Algemene Voorwaarden.
 • Het Helperhart kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers de cursus te annuleren of te verzetten naar andere data. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de student betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.
 • Van de cursist wordt persoonlijke deelname verwacht tijdens de aangegeven klassikale studie-uren
 • Aan het einde van de training wordt de cursist gevraagd een evaluatie in te vullen
 • Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons