full screen background image

Aromatherapie voor Ouder en Kind


Met de workshop Aromatherapie van  2 uren maken jij en je kind kennis met de geuren waarmee je beide thuis ontspannen en in balans kunt worden of blijven. Een heerlijk moment voor jezelf en jouw kind . Tegelijkertijd gaan jullie spelenderwijs ontdekken hoe je het een en ander thuis kunt toepassen.

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op gebruik van etherische olie, deze kun je op verschillende manieren gebruiken en hebben een geneeskrachtige werking. Een etherische olie is een volkomen natuurlijk product en kan veel voor jou en je kind betekenen.

Tijdens de workshop gaan jullie, ouder en kind, praktisch aan de slag. Naast het ruiken aan geuren en weten waar ze voor gebruikt kunnen worden maken jullie een olie voor een voetbad, een massage olie en een voetwrijfolie. De drie producten die samen gemaakt worden zijn heerlijk om mee naar huis te nemen.  Het uittesten van een geur die bij jou of je kind pas behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard gaan we naast het maken van producten ook met elkaar genieten van een voetenbadje en worden de voeten daarna bij elkaar met een voetwrijfolie in gemasseerd. Jullie krijgen ook een handig naslagwerk mee naar huis, zodat jullie weten welke oliën er zijn en hoe je ze kunt toepassen.

Bijdrage: €  60,-  per ouder & kind

Inclusief: drinken, koekjes, gebruik van oliën, drie producten, reader en een handige reader.Helperhart Trainingen - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl