full screen background image

Behandelen met Edelstenen


Workshop ‘Behandelen met Edelstenen’

In deze workshop van één dag leer je (edel) stenen toe te passen op de zeven chakra’s van je medecursist. Uiteraard geef en ontvang je een chakra behandeling met de zeven verschillende edelstenen door de kleren heen en je lig je ontspannen op de behandeltafel. Via een energetische poort of chakra punt kan de energie van de (edel) stenen hun activerende of balancerende werking uitoefenen. Edelstenen werken door werken door hun kleur en trilling.

We behandelen die dag alle chakra’s en de aura met de (chakra) stenen op elkaar. Verder gaan we ook wat dieper in op de zeven chakra’s, hun kleuren, betekenis, hoe je het beste een legging kunt doen, welke stenen het beste bij elkaar passen. Daarnaast krijg je nog kennis en ander behandelmogelijkheden aangereikt met o.a. de bergkristal, amethyst, lapis lazuli, rozenkwarts, citrien, oranje calciet en rode jaspis.

Tijdens de workshop ontvang je een chakra (edel)stenen set (zeven stuks) t.w.v. € 32,50 waarmee je die dag gaat behandelen. De set neem je mee naar huis en is bij de workshop prijs inbegrepen. Voor deze training is geen ‘inwijding’ of ‘ervaring’ nodig en is geschikt voor jong(er) en oud(er)!Helperhart Trainingen - Kattegat 32-9, 9723 JP Groningen, 06-14241109, mail@helperhart.nl