full screen background image

Workshop Magneetmassage


In één dag leer je een volledige magneetmassage te geven. In de ochtend ontvang je informatie over de werking van magneetmassage, de massage stenen en andere producten, hoe je de behandeling kunt geven, wanneer je beter niet kunt behandelen en ga je daarna met de praktijk bezig. Je geeft en ontvangt een massage door de kleren heen op de stoel en de tweede ronde gaan we op de massagetafel (met olie) behandelen. Na iedere massage ronde geven we elkaar feedback. 

De magneten werken middels de aantrekkende en afstotende kracht op celniveau. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen in het bloed wordt opgenomen en afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd. Door de positieve werking van de magneten op het menselijk lichaam wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd waardoor er meer balans mogelijk is. Magneten kunnen de volgende uitwerking hebben:vermindering van pijnen en spierklachten/gewrichten, tegehouden van straling/electrosmog, stimuleren van de doorbloeding en afvoeren afvalstoffen, stimuleren zelfherstellend vermogen, meer energie, meer ontspanning en balans en nog veel meer.

Voor diegene die al masseren is deze vorm een goede aanvulling en daarnaast is deze methode eenvouding om te leren masseren voor mensen, die nog niet eerder gemasseerd hebben. Het is een zachte massage, die weinig kracht kost, maar een krachtige uitwerking kan hebben! De massage is makkelijk en veilig voor alle leeftijden toe te passen.

De workshop van een dag is inclusief drinken, koekjes, cursusmap, 2 massage stenen (t.w.v € 98,-) en een certificaat: € 195,-Helperhart Trainingen - Kattegat 32-9, 9723 JP Groningen, 06-14241109, mail@helperhart.nl