full screen background image

Zwangerschapsmassage voor partners


Tijdens de workshop zwangerschapsmassage in drie uren leert jouw partner een aantal massagetechnieken, zodat hij gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling jou kan ondersteunen. Je zit op een comfortabele stoel en ontvangt een massage voor de rug, schouders, nek, armen en handen.

Een ontspanningsmassage zorgt voor een betere nachtrust en afname van stress, dit komt de zwangerschap en de bevalling ten goede. Ontspanning, massage en bewust contact maken met de baby in de buik heeft een gunstig effect op de groei en ontwikkeling van de baby. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de contra indicaties en welke technieken je absoluut niet bij een zwangere mag toepassen. 

Tijdens de kraamtijd en de periode erna kan je partner jouw ondersteunen door middel van massage. Het is daarnaast een fijne aanraking die goed toe te passen is tijdens de alledaagse hectiek zoals het voeden, verschonen en de onderbroken nachten. 

Wil jij als aanstaande moeder een aantal massagetechnieken leren, zodat jij je partner ook kan ondersteunen door middel van het geven van een ontspannende massage? Dat kan zeker. Geef deze voorkeur aan tijdens de aanmelding voor de workshop zwangerschapsmassage. Jouw partner wordt dan door mij gemasseerd, terwijl jij kunt bijkomen van jouw massage en de technieken ook mee kunt kijken.

De workshop duurt drie uren en is inclusief reader, drinken, koekjes, gebruik van olie en een certificaat.
Per koppel (2 personen) is de bijdrage € 119,- voor privé les en in groepsverband € 99,- per koppel (max. 3 koppels)Helperhart Trainingen - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl