full screen background image

Cursussen Reiki 1,2,3


Reiki 1 

De cursus duurt 1 dag en er wordt na de cursus een terugkomavond georganiseerd om ervaring met elkaar te kunnen delen. Reiki 1 bestaat vooral uit het ervaren en het geven van Reiki. In de cursus vinden vier afstemmingen plaats. Door deze afstemmingen ben je zelf in staat om Reiki door te geven en te ontvangen. Er wordt Reiki-energie uitgewisseld door middel van handposities, je
wisselt ervaringen uit met andere cursisten en leert met Reiki-energie te gaan werken bij jezelf en bij anderen. De cursussen worden gegeven in de traditie van het Usui systeem van, zoals is doorgegeven door Phyllis Lei Furumoto.

Reiki 2 

Naast Reiki I is er ook een vervolg, de Reiki II cursus. Reiki II is een verdergaande verdieping in de Reiki en duurt 1 dag. De Reiki- energie stroomt vele malen sterker. Je ontwikkelt door Reiki II een diepere spirituele groei en door het leren van de symbolen kun je op afstand werken met de Reiki II naar o.a. (levens)situaties en problemen naar jezelf en anderen.

Reiki 3 a: Mastercursus 

Reiki 3A is de afstemming en inwijding tot Reiki Master en versterkt je energie en ervaring op vooral het spiritueel gebied. Veel ervaring met behandelen met Reiki is een vereiste om aan de Master cursus deel te kunnen nemen.

Reiki 3b: Teacheropleiding
Voor de teacher opleiding heb je veel ervaring met healen nodig. Daarnaast is zelfontwikkeling noodzakelijk. Je loopt een aantal cursussen mee, leert wat essentieel is in een cursus en hoe je zelf een cursus op zet en hiermee word je persoonlijk begeleid.Helperhart Trainingen - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl