full screen background image

Workshop 'Energie in Balans'


Herken jij dat jij regelmatig in beslag wordt genomen door 'de drukte' van alledag, bijvoorbeeld door je werk, sociale contacten, kind(-eren), hobby.s, etc. Hierdoor zijn we geneigd om veel met ons hoofd te denken en hebben hierdoor minder contact met ons lichaam en gevoel. Wij vergeten vaak bewust met de dingen bezig te zijn en laten ons meer leiden, vaak ook uit gewoonte. Door je meer bewust te zijn van jouw lichaam en voeten, jouw aarding, ontstaat er minder druk in je hoofd en betere doorstroming van het (onder)lijf. Dit kan een vermindering van stress opleveren voor jouw totale lichaam: lichaam, geest en energie.

In deze workshop wil ik je uitleggen wat aarden (in contact met jouw lijf te zijn) voor jou kan betekenen. Je ervaart verschillende technieken en oefeningen om goed te kunnen aarden vanuit de Chinese bewegingsleer (Chi Neng Gigong) en je leert ze (dagelijks) toe te passen op jezelf. 

Daarnaast ga je de tekorten herkennen en krijg je adviezen,met betrekking tot jouw gezondheid, mee naar huis. Deze workshop is een goede investering voor ieder die in balans met lichaam en geest wil komen, wil verstevigen of gewoon eens lekker wil ontspannen.Helperhart Trainingen - Kattegat 32-9, 9723 JP Groningen, 06-14241109, mail@helperhart.nl