Workshop Hoofd & Gezichtsmassage in Groningen

In deze workshop leer je de basis van een massage voor hoofd, nek en gezicht en maak je kennis met de verschillende oliën en hoe deze toe te passen. Je leert evens eens een aantal massegrepen voor de armen en de handen, je kunt thuis of in je praktijk zelf bepalen of je deze technieken in je massage meeneemt.

Behalve het aanleren van de technieken is er aandacht voor de sfeer, lichaamshouding, aarden en tal van andere weetjes om prettig te kunnen masseren, je ontvangt tijdens de workshop een uitgebreide map met stappen, zodat je na de workshop er zelfstandig mee aan de slag kunt.
Deze massage is voor iedereen fijn om te ontvangen maar in het bijzonder voor mensen die regelmatig last hebben van hoofdpijn, migraine of veel denken. 

Het Helperhart trainingscentrum is goed bereikbaar vanaf de A7 aan de rand van Groningen, dus ideaal vanuit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland 

Schrijf je hieronder direct in

Kies bij je bestelling of je eerst de inschrijfkosten betaald of dat je kiest om het totale bedrag in één keer te betalen

Inschrijven & kosten
Betaling inschrijfkosten is je bewijs van definitieve deelname en wordt in mindering gebracht op de resterende cursusbijdrage. Deze nota ontvang je na ontvangst betaling van ons per mail/post. Annuleren is mogelijk tot maximaal 3 weken voorafgaand aan de cursus. Je ontvangt de totale cursusbijdrage minus € 25,- inscrhijf/administratiekosten retour.

De eerstvolgende workshop is op

  • Data: Privéworkshop op afspraak 
  • Deze workshop richt zich op degenen, particulier en professioneel, die geïnteresseerd  zijn in de Hoofd en Gezichtsmassage en deze ter ontspanning thuis of in de praktijk, ter aanvulling, willen aanbieden
  • De totale kosten bedragen € 189,- en is inclusief btw. voor 2 uren privé les voor 1 persoon en voor 4 uren privé les voor 2 personen € 189,- per persoon. 
  • De kosten zijn inclusief een reader, drinken, koekjes, gebruik van oliën en een certificaat
  • Na aanmelding en voldoen van de inschrijfkosten ontvang je een factuur voor de restant kosten van de workshop. 
  • Annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de training  - € 25,00 (reserveringskosten).
  • Het Helperhart  kan besluiten om bij minder dan vier deelnemers te annuleren of de training te verplaatsen naar een ander moment. Het Helperhart kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kosten die door de deelnemer zelf worden gemaakt in het kader van de opleiding zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten. Bij annulering door Het Helperhart worden de door de cursist betaalde kosten binnen zeven dagen terugbetaald.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of overleg. We horen graag van jou!

Locatie

Helperhart Trainingen

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

Kijk hieronder alvast even rond bij ons